Vrag ved Simrishamn 2013

 

På min laksetur til Simrishamn ville jeg se, om jeg kunne finde et vrag, som jeg havde en cirka position på. Jeg fandt vraget og det står flot på bunden på lidt over 120 fod vand ca. 2 sm øst for havnen. Billederne er fra min nye Lowrance HDS 12 Touch, men med den gamle structurescan transducer LSS-1, ikke den nye HD LSS-2 transducer, som skulle være endnu bedre. Jeg synes, at det er nogle flotte billeder.

Her står vraget fint. Man kan se på sidescan billedet, at jeg har sejlet over det på tværs. På downscan billedet står det flot helt lodret. På ekkoloddet skal der lidt fantasi til for at se, at det er et vrag.

shot 005

Her står vraget, så vi kan se det fra siden. På ekkoloddet tror man, at det er en fiskestime.

shot 13

 

Klik på billedet så bliver det større.

af Bjarne Schou

Udgivet i Bjarnes Artikler, Lowrance