Jan Kreuz

 

Jan Kreuz

Insight- genesis specialist


Jeg er en inkarneret sportsfisker fra Odense – er startet i en forholdvis sen alder med at fiske, men har haft det som primær hobby siden år 2000.
Fisker idag mest fra båd, og gerne efter rovfisk i de danske søer – dvs. typisk vertical jigging eller afarter af denne disciplin.
Erhvervede i 2012 en Quicksilver 450SF, som er en ideel fiskebåd – da den er utrolig let og kan bringes rundt til søerne – båden lystrer det mundrette navn “TinTin”, der relaterer sig til bådens hovedbestandel, nemlig aluminium. TinTin er udstyret med 15HK til de større søer, og front- og hækmonteret el-motor.
Når vi bedriver dedikeret sø-fiskeri, kan udstyret på mange dage udgøre forskellen på en nul-bon og en udbytterig dag – så i takt med at ambitionerne i fiskeriet, er steget – er der kommet mere og mere udstyr i båden.
Min særlige passion er på søkort-siden, hvor jeg igennem årene har benyttet mig af forskellige producenters e-kort løsninger, men bruger nu udelukkende Insight Genesis, hvor jeg glæder mig over at kunne forbedre mit eget fiskeri samtidigt med at mine logninger hjælper andre med at få bedre fangster.

 

Udstyr:

Insight Genesis

Lowrance 1 stk. HDS 7” kombi Gen3 Touch 

Lowrance 1 stk. HDS 12” kombi Gen2 Touch 

Lowrance 1 stk. HDS 7” kombi Gen2 Touch 

Diverse standholdere og RAM mounts