Ny Elite Serie med Chirp

CHIRP giver sportsfiskere det bedst mulige billede af vandsøjlen under båden og byder på bedre følsomhed, større opløsning. Denne nye funktion nemmere at se fiskene og tydeliggør fiskene frem for støj.

 

Elite CHIRP-serien omfatter ekkolod/kortplottermodeller med 5″ og widescreen 7″ skærme. Chirp funktioner fås også til selvstændige ekkolod,  som stadig bville kunne anvende  prisbillige Lowrance HDI Skimmer® transducere. Der er dermed mulighed for at vælge mellem kort, mellem og lang rækkevidde for ekkoloddet og for samtidig visning af to brugervalgte rækkevidder.

 

fordelen med den nye chirp funktion gør det tydeligere at skelne mellem madding og fisk, og har en meget bedre ekkoseparation ved større dybder. Chirp giver også en evne til at indikere fisk også ved højere bådhastigheder. Udover Chirp har Elite CHIRP-modellerne også DownScan Imaging, som giver letforståelige billedlignende visninger af bundstrukturer og bunddetaljer.

Lowrance Downscan Overlay™ giver fiskere mulighed for Downscan Imaging-visningen oven på visningen fra CHIRP-ekkoloddet eller fra Broadband Sounder og få en fantastisk visning som afdækker og klart udskiller fisk fra de omgivende strukturer.

Elite-7 og Elite-5 CHIRP-modeller med kortplotter har indbygget  GPS-antenne. Til Elite modellerne anvendes der micro SD-kort som kan bruges til at vise kort fra Navionics® Gold og Jeppesen C-Map Max-N. Alle Elite  CHIRP-kortplottermodeller er også kompatible med onlineservicen Insight Genesis™, som giver brugerne mulighed for at lave specialtegnede, højopløste konturkort ved hjælp af optagen ekkolodshistorik, inklusive overlæg med bundforhold og vegetation

Modelvalgmuligheder omfatter Elite CHIRP-display med 83/200/455/800 kHz eller 50/200/455/800 kHz Hybrid Dual Imaging (HDI) transducer med rækkevidde til henholdsvis 1000 fod og 3000 fod. Som yderligere tilbehør findes en serie gennemførings-HDI-transducere i bronze, et adapterkit til trollingmotor-transducer og et flush mount kit. Elite-7 CHIRP er NMEA 2000® -kompatibelt og kan også sættes sammen med Lowrances Point-1 eksterne GPS-antenne, der har indbygget elektronisk kompas, mens Elite-5 CHIRP med NMEA 0183-tilslutning er kompatibel med en LGC-16W ekstern GPS-antenne.

Læs mere om Elite Chirp serien HER

ELITE-5x_CHIRP ELITE-7_CHIRP

Udgivet i Produkt Nyheder