Ny Elite 4 HDI Serie

Med Hybrid Dual ImagingTM (HDI) og større højtopløste 4,3”-skærme

 

Lowrance har siden 1957 været et ledende mærke på verdensplan indenfor maritim elektronik og indenfor GPS navigationssystemer siden 1992.  I dag offentliggøres de nyeste tilføjelser til Elite- og Markfamilien, som består af kompakte ekkolods- og kortplotter produkter: Serierne Elite-4 og Mark-4 er nu med Hybrid Dual Imaging™ (HDI).

De nye HDI-enheder sætter nye standarder for prisbillige navigations- og ekkolodsinstrumenter med indbygget GPS-antenne, højtopløselige kortlægningsmuligheder og Lowrance’s specielle Hybrid Dual Imaging-teknologi som kombinerer Broadband SounderTM og Downscan Imaging til at få det bedst mulige billede under din båd.

De erstatter de nuværende Lowrance Elite-4- og Mark-4-modeller, og har nu større og super lysstærke 4,3 “ farveskærme. Mark modeller med sort/hvid-skærm nu med 70 % flere pixels og 36 % større og mere brugbart skærmareal. Kan fås som kun ekkolod, kortplotter (HD) eller som kombimodel ekkolods/kortplotter. Denne nye tilføjelse til Lowrance HDI-serien tilbyder et fuldt udvalg af højtydende navigationsfunktioner i et nemt håndtérbart, pladsbesparende design.

Indbygget i de nye Lowrance HDI transducere er Broandband Sounder-teknologien ideel til at markere fiskekurver og spore agn-aktivitet mens Downscan Imaging giver nemt forståelige og billedlignende visning af struktur- og bunddetaljer. Med den eksklusive funktion som Lowrance Downscan Overlay kan sejlere kombinere Downscan Imaging-visningen med Broadband Sounder-optagelsen og få en fantastisk visning, som afdækker og klart udskiller fisk fra de omgivende strukturer. Lowrance Downscan Overlay er fuldt justerbart transparent.

Lowrance Advanced Signal Processing (ASP) maksimerer fisketiden ved at reducere behovet for manuelt at justere indstillinger for at se fiskestruktur- og bunddetaljer klarere. Den specielle TrackBackTM-funktion giver lystfiskere mulighed for at rulle tilbage i den optagne ekkolods historik for at gensé strukturer, overgange og fisk og derefter udpege steder med styringspunkter (på kortplottermodeller). Dermed elimineres behovet for at sejle tilbage ad den samme rute.

På Elite-4 and Mark-4 HDI-modeller med kortplotter findes en meget præcis, indbygget GPS-antenne og de kommer med et SD-kort, så sejlere kan downloade kort fra Navionics® eller Jeppesen C-MAP MAX-N. Alle HDI/HD kortplottermodeller er kompatible med den nye online service Insight Genesis™ til oprettelse af kort. Det giver sportsfiskere mulighed for at lave deres egne højtopløste bundforhold- og vegetationskort ved hjælp af optagelserne af ekkolodslogs og er også kompatible med en vifte af andre kort, inklusive NV Digital-kort.

Modellerne Elite-4 HDI og Mark-4 HDI har henholdsvis Lowrance’s specielle, højtopløste 4,3” farve- og sort/hvid-skærm og gør brug af et menusystem, som er nemt at bruge og hurtigt at betjene med en tommelfinger. Splitskærmsvisningsindstillinger, som viser en vifte af ekkolodsbillede/kortplotter og skærm konfigurationer er nemt tilgængelige gennem forudindstillede sideopsætninger, som inkluderer tre-feltsvisning med kort, Broadband Sounder og Downscan Imaging.

Elite-4 HDI-serien består af modellerne: Elite-4x HDI, kun ekkolod; Elite-4m HD, kun kortplotter; og Elite-4 HDI, kombinationsmodel. Mark-4 HDI findes kun som ekkolod/kortplotter kombinationsinstrument.

Modellerne Elite-4 HDI og Mark-4 HDI er med 83/200 kHz Skimmer-transducer, som er egnede til fiskeri i søer og indre farvande og kan nå en dybde på 300 m. Modeller med 50/200 kHz-transducer er ideel på større dybder ved kysterne og kan nå dybder på 760 m. Den største dybde for Downscan Imaging på begge modeller er 91 m.

Lowrance_Elite-4_HDI-thumb-465xauto-8436

 

Udgivet i Produkt Nyheder