Lowrance SonarHub med CHIRP transduceren TM 150M

Jeg har været på Storebælt for at prøve Lowrance SonarHub med CHIRP transduceren TM 150M. Den blev prøvet sammen med min Lowrance HDS 12 og HDS 10. Den viser et rigtigt godt billede af, hvad der er dernede.

Billedet er fra en af de pladser, hvor jeg plejer at fiske havørred og viser et flot klart billede med mange fiskebuer. Det var så spændende, at jeg fik hurtigt sat mine stænger og fangede med det samme to små havørreder, så det er rigtige fisk det viser.

shot 23

Her er jeg ved lavbroen, hvor det viser fisk ved bropillerne. Der lå nogen og fiskede der og de fangede torsk  på ca. 1,5 kg, så det er nok det, vi ser på billedet. Jeg sejler på langs af broen på nordsiden og det viser tydeligt fisk ved bropillerne.

shot 18

Her er jeg ved højbroen ved pylonen. Den kan skimtes midt i billedet, og igen er der fine fiskebuer og en stor klump småfisk.

shot 27

Her er jeg også ved pylonen, hvor der bliver vist store stimer af småfisk med større fisk stående over. Jeg snakkede med to, der pilkede der og det var sej og torsk op til 3 kg. de fangede.

shot 25

Klik på billedet så bliver det større.

af Bjarne Schou

Udgivet i Bjarnes Artikler