Grundindstillinger af Lowrance HDS.

Når jeg snakker med folk, er der mange, der gerne vil høre om, hvordan jeg indstiller mine Lowrance HDS. Jeg har så prøvet at beskrive mine grundindstillinger af Lowrance HDS’s ekkolod, navigator, StructureScan og med de forskellige data overlay på de forskellige skærme. Det skal også med, at jeg jo kører med to Lowrance HDS10 Gen 2, så jeg har ikke samme begrænsninger, som hvis det er en skærm, det hele skal være på. Det er mine indstillinger og det fungerer fint til mit trollingfiskeri, men dermed ikke sagt, at det er den eneste rigtige måde at gøre det på, for der er mange andre muligheder.

Der er følgende afsnit:

Bjarnes grundindstillinger af Lowrance HDS ekkolod.

Bjarnes overlay på Lowrance HDS ekkoloddet.

Bjarnes grundindstillinger af Lowrance HDS navigator.

Bjarnes overlay på Lowrance HDS søkortet.

Bjarnes grundindstillinger af StructureScan på Lowrance HDS10

Af Bjarne

Udgivet i Produkt Nyheder