Forum

Velkommen til vores forum

Vores forum er til for at hjælpe dig som har et spørgsmål der omhandler lowrance produkter, hvis du er i tvivl om opsætning af dit instrument eller har spørgsmål til lowrance produkterne er du meget velkommet til at stille dem i vore forum og så vil vores 3 Prostaffer besvare dem så hurtig og så godt som overhovedet muligt.

Er du ny bruger?

For at stille spørgsmål skal du være oprettet. KLIK HER for at oprette dig.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Navionics+ søkort og HDS7 gen3
fml
Newbie
Indlæg: 1
Permalink
Indlæg Navionics+ søkort og HDS7 gen3
den: June 30, 2017, 12:17
Citat

Hej!

Jeg er ny bruger af begge dele og ikke meget erfaring – syntes jeg har problemer med valg af deltaljer som skal vises på søkort – jeg har fundet følgende muligheder: ”standard” / ”alle” eller ”bruger”.

Selvom jeg vælger ”alle” kommer ikke alt med f.eks. havdybde kan mangle og sikkert andre informationer – går jeg ind i ”bruger” og sætte alt aktiv kan alle informationer komme på søkort, men nogle gange gør det ingen forskel og jeg mangler f.eks. stadig havdybde – har jeg efterfølgende valgt ”alle” og går tilbage til ”bruger” er alt nulstillet = ingen ting valgt.

Når jeg har de her problemer har jeg prøvet at genstarte HDS7 gen3 og der kommer nu alle informationer på søkort – skal jeg gøre noget specielt for af gemme min valg i ”bruger” for at mine valg bliver gemt eller forsvinder i hver gang jeg ikke benytter ”bruger” og slukker for HDS7 gen3.

Hilsen Flemming

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.031 sekunder.