Forum

Velkommen til vores forum

Vores forum er til for at hjælpe dig som har et spørgsmål der omhandler lowrance produkter, hvis du er i tvivl om opsætning af dit instrument eller har spørgsmål til lowrance produkterne er du meget velkommet til at stille dem i vore forum og så vil vores 3 Prostaffer besvare dem så hurtig og så godt som overhovedet muligt.

Er du ny bruger?

For at stille spørgsmål skal du være oprettet. KLIK HER for at oprette dig.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Structurescanner problemer
Vetus-
Faber
Newbie
Indlæg: 6
Permalink
Indlæg Structurescanner problemer
den: October 7, 2016, 12:01
Citat

Hej.
Har købt et HDS 7 Gen 3 , med en sidescanner og en tm150 medium chirp.
Mit problem er at Structure scanneren er holdt op med at virke efter en fabriks reset af enheden. Nu vil den ikke vise noget billede - Det virker som et stort Tetrisspil. Det er som om at den prøver at vise noget men "vandsøjlen" er bare en stor hvid firkant som af og til får en lille firkant på siderne når havbunden ændrer sig.
Det underlige er at den heller ikke viser chirp billedet specielt klart. Det er lige meget om jeg sejler eller ligger stille og driver med vinden. Der er ingen forskel på tingene - har slukket og tændt plotteren har haft kablerne af og på nogle gange = ingen ændring.
Den påstår at den har den nyeste opdate.

Er faktisk ret træt af dette da jeg har sindsygt meget brug for det som erhvervsfisker.
Det samme med det Gennesis uploade - det er jo max 10% af min sejlture som bliver uploadet og konverteret til kort. For mig virker det som om det er ren og skær luftkasteller med alt det den plotter kan , for jeg har ikke rigtig set det endnu når jeg har været på havet.

Den viste billede første gang jeg sejlede i 10-15 minutter på prøvesejladsen , siden da har det bare været hø efter den fabriks genstart.
Hvad gør jeg ved dette problem. Har prøvet at ændre på vinklen på transduceren uden held. Så jeg har opgivet nu og må have expert råd

Kiwi
Pro
Indlæg: 205
Permalink
Indlæg Re: Structurescanner problemer
den: October 7, 2016, 19:34
Citat

Hej

Det lyder ikke godt. Hvis det har virket, tror jeg desværre der er noget galt med ekkolods modulet i dit instrument.
Du kan prøve at starte med at lave en hardreset. Med instrumentet slukket, holder du zoom + og - inde. Tryk "tænd". Hold + og - inde indtil instrumentet starter op og viser "vælg sprog". Vær obs på at dette sletter alt af waypiont, og indstillinger. Gem evt. dette inden hardreset.
Virker dette ikke skal dit instrument sendes ind til rep hos Palby (igennem din forhandler). Hvis dit ekkolods modul ikke virker korrekt, virker log til Insight Genesis heller ikke.
Her lidt om logning:
http://teamcolibri.blogspot.dk/2016/08/insight-genesis-sprsmal-og-svar.html

MVH Kim

Med venlig hilsen
Kim W. Hansen
Prostaff

Vetus-
Faber
Newbie
Indlæg: 6
Permalink
Indlæg Re: Structurescanner problemer
den: October 11, 2016, 16:16
Citat

Jeg prøver at Genstarte den så må vi jo håbe at det er det der skal til. Dette er mega irreterende når man har mega brug for den til hvardag

Vetus-
Faber
Newbie
Indlæg: 6
Permalink
Indlæg Re: Structurescanner problemer
den: November 15, 2016, 21:51
Citat

Hejsa. Så vender jeg tilbage.
Har nu fået liv i structurescanneren. Der er en smugle "sne" i den sidste 1.m af vandsøjlen - men jeg kan fint se sten og div på havbunden.
Men har stadig problemer med de logninger. Jeg har sejlet på kryds og tværs i et stærre område for at flytte mine garn. Men selvom jeg måske har sejlet 15-20km til sammen så har jeg KUN logning på ca 1.km.
Jeg fatter simpelthen ikke hvad F.... der sker. Sejlet hurtigt op til 30kmt og jeg har også sejlet langsomt 5-10kmt plus jeg har ligget og drevet med vinden 1-3kmt. Samme resultat.
For mig virker det lidt som om at IG kun tager få % af mine ture - eller at IG bare sorterer og kun beholder dele af mine oploadninger.
For kigger jeg min tur i gennem på selve plotteren så har den logget det hele og jeg kan både se fisk og sten plus div. Derfor kan jeg simpelthen ikke forstå hvad der sker med min IG.
For slet ikke at snakke om Merge kort. Det er en by i Sibirien.

svein
Newbie
Indlæg: 2
Permalink
Indlæg Re: Structurescanner problemer
den: November 16, 2016, 15:17
Citat

Hei
Bruker du siste software 4? Det er feil på structurscan og bruk av Chirp giver. Prøv sett fast frekvens på giveren , F.eks 135 hertz.Det burde hjelpe .
Navico kjenner til denne feil.Håper det snart kommer en fiks til den .

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.019 sekunder.