Forum

Velkommen til vores forum

Vores forum er til for at hjælpe dig som har et spørgsmål der omhandler lowrance produkter, hvis du er i tvivl om opsætning af dit instrument eller har spørgsmål til lowrance produkterne er du meget velkommet til at stille dem i vore forum og så vil vores 3 Prostaffer besvare dem så hurtig og så godt som overhovedet muligt.

Er du ny bruger?

For at stille spørgsmål skal du være oprettet. KLIK HER for at oprette dig.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Manglende signal fra transducer
Gert
Newbie
Indlæg: 3
Permalink
Indlæg Manglende signal fra transducer
den: July 23, 2016, 09:20
Citat

Hej Prostaff,
Mit signal fra transduceren til min Elite 5DSI er låst fast og blinker konstant med 18,3mtr. Jeg har prøvet både soft og hard reset men stadig det samme. Jeg har tjecket alle ledninger og transduceren for evt. skader, men alt er som nyt. Den har virket upåklageligt i ca. 2år. Håber i kan være behjælpelige med dette problem..

Bjarne
Pro
Indlæg: 325
Permalink
Indlæg Re: Manglende signal fra transducer
den: July 23, 2016, 21:54
Citat

Hej Gert

Når signalet står og blinker, er det, fordi den ikke kan finde bunden. Det kan der være mange årsager til. Da det er en DSI, virker downscan så? Du skriver, du har tjekket ledningen og der var ingen ir i stikket? Har du lavet noget om på indstillingerne siden, den sidst virkede? Det første, du burde prøve, er, om den udsender signal, eller om den er helt død. Hvis det er muligt, så prøv at holde en hånd under transduceren så skal du tydeligt kunne mærke, at den slår, men du skal ikke lade den køre for længe, hvis det er oppe i fri luft.

Mvh Bjarne

Gert
Newbie
Indlæg: 3
Permalink
Indlæg Re: Manglende signal fra transducer
den: July 29, 2016, 06:40
Citat

Hej Bjarne, Tak for hurtigt svar. Jeg har prøvet at mærke, i det fri, om den slår og det gør den ikke, den er helt død. Prøvede af flere omgange efter "hard reset" og efter en yderligere gennemgang af ledninger og stik, men stadig det samme. Temperatur måleren og gps virker. Alle stik er som nye. Jeg har prøvet at skifte mellem 800 og 455Khz men intet resultat.
Det hele startede med at jeg var ude a fiske og lå fortøjret på ca 1mtr vand og loddet virkede fint. Jeg slukkede så for plotteren/loddet og da jeg tændte igen viste den kun helt flad bund og blinkede konstant 18,3m og det gør den stadig.

Bjarne
Pro
Indlæg: 325
Permalink
Indlæg Re: Manglende signal fra transducer
den: July 29, 2016, 08:01
Citat

Hej Gert

Når du ikke kan mærke, at transduceren arbejder, er den måske stået af. Det nemmeste ville være, hvis du kunne låne en anden transducer, så du kunne prøve, om den udsender signal. Hvis den heller ikke udsender signal, er det din Elite, det er galt med. Da du har prøvet at resette den, kunne du også prøve at opdatere den til sidste version, som er 3.6.0, også selv om den er med den version, så den bliver startet op på ny. Det kan sommetider få dem til at køre, som de skal. Virker det heller ikke skal du kontakte din forhandler, som så kan snakke med Palby om, hvad der så skal ske.

Mvh Bjarne

Gert
Newbie
Indlæg: 3
Permalink
Indlæg Re: Manglende signal fra transducer
den: August 25, 2016, 01:24
Citat

Hej Bjarne

Det lyder måske underligt, men nu virker transduceren igen!. Jeg tog selve displayet indenfor i et par dage da jeg tænkte at det måske kunne være pga. fugt. Efterflg. var jeg på vandet og loddet virkede næsten ok. dvs. at dybden blev logget men bunden ikke tydelig tegnet og efter et par timers brug var den igen gal med dybden. Et par dage efter var jeg afsted igen og dybden blev logget ok men samme utydelige bund. Jeg skiftede fra purple til hvid bagrund og bunden blev tegnet mere tydeligt. Efter et par timer skiftede jeg tilbage til purple som jeg altid har haft som standard og efterflg. fungerede loddet som det skulle!!. Jeg har læst på nettet om lignende tilfælde hvor loddet pludselig virker igen.
Jeg prøvede flere gange mens loddet virkede i vand at mærke på transduceren men kunne ikke mærke noget. Jeg har tjecket min version og det er den sidst nye 3.6.0.
Om det kan have været fugt i selve enheden er jeg ikke sikker på. Normalt sidder displayet altid i båden og har aldrig forsaget problemer. Nu er jeg bare spændt på om problemet dukker op igen...

VH

Gert

Bjarne
Pro
Indlæg: 325
Permalink
Indlæg Re: Manglende signal fra transducer
den: August 25, 2016, 07:48
Citat

Hej Gert

Jeg kan godt forstå, at du er spændt på om, det virker næste gang, du er på vandet. Jeg har ikke kendskab til eller har læst om lignede problemer med Elite 5 DSI, men vi må håbe, at den kører nu igen. Umiddelbart vil jeg tro, at det er et softwareproblem og hvis det kommer igen, kan du prøve at lave en soft reset og hvis det ikke virker, en hard reset. Inden du laver en hard reset, skal du gemme waypoint, ruter og spor og settings, for det bliver slettet ved en hard reset.

Mvh Bjarne

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.024 sekunder.