Forum

Velkommen til vores forum

Vores forum er til for at hjælpe dig som har et spørgsmål der omhandler lowrance produkter, hvis du er i tvivl om opsætning af dit instrument eller har spørgsmål til lowrance produkterne er du meget velkommet til at stille dem i vore forum og så vil vores 3 Prostaffer besvare dem så hurtig og så godt som overhovedet muligt.

Er du ny bruger?

For at stille spørgsmål skal du være oprettet. KLIK HER for at oprette dig.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Gofree nede?
Svend-
Madsen
Newbie
Indlæg: 1
Permalink
Indlæg Gofree nede?
den: June 1, 2016, 21:07
Citat

Hej
Jeg er ny i lowrance, men mangler en opdatering til min enhed. Det lykkedes hverken fra enheden eller fra PC. Vedlagt fejlmelding fra PC. På enheden får jeg meldingen download queued og så sker der lige som ikke mere. Hvad er status på at gofree virker igen?
Jeg har behovet for opdatering, da enheden ikke kan finde min tranducer. Opdateringen har været på og transduceren har virket, men er som om den ikke bliver gemt ordentligt. Hjælp tak.
Mvh Svend
Image

Bjarne
Pro
Indlæg: 325
Permalink
Indlæg Re: Gofree nede?
den: June 1, 2016, 21:47
Citat

Hej Svend

GoFree har været nede og de er vist ikke kommet helt op at køre igen. Jeg har fået at vide, at de kobler de forskellige områder på efterhånden, men jeg har ingen status over, hvornår det hele virker igen. Er det en opdatering til dit instrument, du mangler, kan du jo hente den på den gamle måde på et SD kort fra Lowrance egen side på http://www.lowrance.com/en-US/

Mvh Bjarne

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.016 sekunder.