Foredrag om laksefiskeri ved Møn og om havørredfiskeri på Storebælt.

Jeg holder foredrag den 19. januar Kl. 13 ved Odsherreds Sportsfiskerforening. Det bliver holdt i byens Kulturhuset Aksen, Centervejen 91, 4550 Asnæs. Jeg vil fortælle om mit laksefiskeri ved Møn. Jeg vil bl.a. fortælle om fiskeområderne og hvor jeg har fanget mine laks. Under sikkerhed vil jeg vise billeder af, hvor god radaren er og også vise, at AIS er et godt supplement, når det bliver tåget. Jeg vil bl.a. vise billeder af mine blink og øvrige fiskegrej og snakke lidt om UV farver og den måde, jeg fisker på.

Jeg har også lavet et foredrag om havørredfiskeri på Storebælt. Her vil jeg fortælle om mit fiskeri, som har udviklet sig fra at være det nære kystfiskeri til i dag næsten altid at foregå på det dybere vand. Efter at jeg begyndte at fiske på det dybere vand, er det sjældent, at fisken er under 50 cm. De fleste fisk ligger fra 50 til 65 cm, er i god i stand og i perioder er der også mange af dem. Jeg vil bl.a. fortælle om fiskeområderne og den måde jeg fisker på.

Beskrivelse af arrangementet er på deres blog http://blog.o-s-f.dk/#home . Det er et åbent arrangement, så alle er velkomne.

Bjarne Schou

Udgivet i Arrangementer