Ny Software til HDS Touch og HDS Gen2

 

Lowrance har netop udgivet deres nye software opdatering til HDS Touch, og man må sige at der er kommet en del nye smarte features.

Go-free Wireless Som gør det muligt at opkoble ens Hds touch med ens smartphone og på tablet kan man få fuld kontrol over navigation af instrumentet. App’en til Smartphone og Tablet kan downloades, og ved køb af Go-free modulet kan man forbinde det trådløst.

Kort deling gennem ethernet

Det er nu muligt med den nye software have et søkort i en Hds touch, og sende kortdata via ethernet til en anden kortplotter på samme netværk. Kort delingen arbejder sammen med insight geneses, Navionics, Jeppesen andre kort udbydere. Kort delingen er kompatible med Gen2 og touch instrumenter med 2.0 eller ældre software.

Opdateringen på den interne gps antenne er blevet opdateret fra en 1Hz til en 5 Hz så antennen nu sender 5 gange i sekundet. Det giver dig en mere nøjagtig position.

Structurescan log kan nu blive konverteret og gemt i en endnu højere kvalitet, så du altid kan se din log i samme kvalitet. Det er sammentidlig muligt at se PDF filer på hds Touch i den nye opdatering vil bruger manualen blive installeret på kortplotteren så man altid har manualen ved kortplotteren.

  • Navionics opdatering
  • Viser kun sten over en bestemt dybde.
  • Bedre oversigt over kort ikoner
  • Bedre fremhævet dybde kurver.
  • Lavt vand fremhævet bedre.

 

Udgivet i Produkt Nyheder